Evde Sağlık Hizmetlerindeki Başarımız Ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi: 05/04/2019

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün yazıları doğrultusunda; Müdürlüğümüz Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu tarafından Bakanlığımızca belirlenen kriterler çerçevesinde değerlendirilen Sağlık Tesisleri ve Sağlık Personellerinin Sağlık Hizmetleri Sunumunda göstermiş oldukları Üstün Gayret ve Başarıları nedeniyle Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Çetin KİREZLİ, Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimizde görevli Dr.Berna ARDIÇ, Dr.Kübra Nur DAĞTEKİN, Sağlık Personelleri Sultan AKSOY, Nezihe AYRAL, Gülümser TEK, Serpil BAGDAT, Taner ÖZEN, Neriman VATANSEVER'e Teşekkür Belgeleri İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Aykut DEMİRKIRAN ve Yöneticilerimiz tarafından takdim edilmiştir.

Hastanemiz Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimize ve bu Kıymetli Ekibe katkı sağlayan Tüm Personellerimize, desteklerini ve katkılarını her daim hissettiren Değerli Yöneticilerimize bu başarı ve gururu bizlere yaşattıkları için canı gönülden teşekkür ediyoruz.

• EvdeSag1.jpeg
  • EvdeSag10.jpeg