Hastanemizde Özellikli ve Nitelikli Ameliyatlar Hız Kazandı.

Güncelleme Tarihi: 16/10/2019

Yakın zamanda hastanemiz bünyesinde Cerrahi Onkoloji Uzmanlarımızın ve Gastroenterolojik Cerrahi Uzmanı Dr.İhsan GÜNDÜZ'ün göreve başlamasıyla birlikte hastanemizde özellikli ve nitelikli ameliyatlar hız kazanmıştır.

Çevredeki İl ve İlçelere hizmet veren Merkezi Hastane olmamız dolayısıyla da bölgemizde ve pek çok sağlık kuruluşunda nadiren yapılabilen nitelikli ameliyatlar cerrahi uzmanlarımız sayesinde gerçekleştirilmektedir.

Gastroenteroloji Cerrahisi'nde: Yemek borusu hastalıkları (özefagus kanseri, reflü, hiatal herni, akalazya), mide ve duodenum hastalıkları (kanser, morbid obezite, metabolik cerrahi, her türlü tümör), ince ve kalın bağırsak hastalıkları (kanserler), anüs ve anal kanal hastalıkları (fissür, fistül, hemoroid, inkontinans, prolapsus, abse), karaciğer, pankreas, safra kesesi ve safra yolları hastalıkları (karaciğer kanseri, kist hidatik, portal hipertansiyon, safra kesesi taşı, kolesistit, pankreas kanseri, pankreas psödokisti ve her türlü kistler) uzmanlarınca değerlendirilip cerrahi tedavileri yapılmaktadır.