Tekirdağ Devlet Hastanesinde Başarılı Ameliyatlar Devam Ediyor...

Güncelleme Tarihi: 23/08/2019

Tekirdağ Devlet Hastanesi doktorlarından Cerrahi Onkoloji Uzmanı Op. Dr.Yüksel BEYAZ ve Üroloji Uzmanı Op. Dr.Yavuz ÖZDEMİR özellikli ameliyatlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yüksek tansiyon nedeni ile gelişen beyin kanaması sonucu acil servisimize başvuran hastanın yapılan tahlillerinde feokromasitoma olarak bilinen böbrek üstü bezinden hormon salgılayan tümör saptanmış, gerekli hazırlıklar tamamlanarak laparoskopik-kapalı yöntemle böbrek üstü bezi tümörü alınmıştır.

Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdikleri ameliyatlar ile hastaların üst merkezlere olan ihtiyaçlarının kalmadığını belirten Dr.Yüksel BEYAZ ve Dr.Yavuz ÖZDEMİR, ''Böbrek üstü bezinden hormon salgılayan tümör (feokromasitoma) saptadığımız ve oldukça büyük boyutlardaki tümöre bu riskli ameliyatı kapalı yöntemle başarı ile gerçekleştirdik. Hastamızı ameliyat sonrası 3. günde sağlıklı biçimde taburcu ettik. Teknik donanımımız ve ekibimiz ile bu tarz ameliyatları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

BasariliAmeliyat1.jpg