Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi

· 3 Uzman Radyasyon Onkoloğu Doktor

· 3 Medikal Fizik Uzmanı

· 5 Tekniker

Yüksek enerji ile 3 boyutlu konformal ve IMRT tedavisi yapan LINAC Cihazı ve CT Simülatör bulunan bir Merkez olarak hizmet vermektedir.

Onkoloji Ünitemizde Cerrahi Onkologlar ve Tıbbi Onkoloji ile birlikte Multidisipliner bir çalışma yürütülmektedir.

*Hastanemizde Bütün Onkolojik Tedaviler Yapılmaktadır.

ONKOLOJİ KONSEYİ

Kanser, ülkemizde ölümlere neden olan hastalıklar arasında ikinci sırada yer almakla birlikte, erken evre yakalandığında tedavisi mümkün bir hastalıktır. Kanser tedavisinde hiç bir vaka basit ve sıradan değildir. Bu nedenle tanı ve tedavisinin multidisipliner yaklaşımla ele alınması gerekmektedir. Disiplinler arası olarak da adlandıracağımız multidisipliner çalışmanın amacı; kanserli hastalara en uygun ve en gelişmiş tedaviyi sunabilmektir. Hastalığın tedavisi için farklı branşlardan birçok doktorun ikinci görüşü ve bilimsel fikirleri alınmaktadır. Hastanemizde kurulan “Onkoloji Konseyi” hastaların gerek doğru tanıya, gerekse etkili tedaviye ulaşmaları için bir araç olarak hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır.

TDHonkoloji2.jpeg
TDHonkoloji3.jpeg